Blood

Är med ängel idag!Vi har hyrt film, varit ute och fotat. Vi har faktist inte sovit nått under dagen. Helt underbart det är att vara med dig. Du är en vacker persone. Älskling ville inte ge oss stativet. Älskling kommer bli sur på mig, Men jag vet att han älskar mig.
Mitt och ängels tema idag var först ängel i skogen och sen blod. Det blev bara blod kort på mig idag för att jag ville duscha. Men imorgon blir det på henne med. Hade tänkt att ladda upp lite bilder på våran foto runda.

Vi börjar med en ego bild av ääääängel!



En vacker bild på ängel, som jag fota. Jag är en stolt fotograf. Det blir inga ängel skogs bilder på mig för jag tyckte jag inte blev bra på dom...


Ett skrik på hjälp? eller nått... Jag behöver nog bara choklad.


Jag vill inte ha choklad.


Vill du ha choklad??


HELP`?






Jag har också hyrt film med ängel och vi har köpt massor med godis, yummy yummy.



Nu är jag bara less på allt. hejdå

Angel Teardrops

Ångesten spökar i mitt rum men jag lyckades skrämma bort den för ett tag med att göra en video där jag visar er vilka kläder jag brukar ha på mig och jag sminkar mig och jag fixar håret. Tog mig ett tag men ett bra sätt att skrämma bort ångesten med.

jag fattar inte det här med HTML koder så jag bara chansar med att videon kommer ploppa fram.

Idag kommer ängel hit. Ska bli jätte roligt men ångesten jagar mig hela tiden. Mår mycket dåligt nu för tiden. Hänt massor av saker och det är svårt att få hjälp av de personerna man vill ha hjälp av. Det sämsta ni kan göra när jag mår dåligt är att bli arg. Det gör så himla ont när någon skriker på mig, det hugger i själen.
Jag tror att jag och ängel kommer få det jätte roligt. Jag vet inte vad vi ska göra men vi ska nog fota lite. Hyra film ska vi nog göra, kanske gå runt på stan, jag vill visa henne lilla enköping. Jag vill visa min mors grav. Den är så vacker. Har inte varit där på länge.
Jag har börjat på en novell och jag håller på med en bild uppgift. Bild uppgiften ska jag visa för er sen när den är klar
Men ha det bäst för det kommer jag ha med ängel!



Your Eyes

Igår blev det ingen skola för min sveda blev så otroligt stark. Låg i brors säng och grät. Var tvungen att dricka mycket vatten. Vill aldrig att det ska bli så igen. Efter ett tag av svidande och tusen tårar så somna jag av utmattning. Efter jag vaknat så hade svedan gått över. Då gick jag hem för att jag skulle träffa SPBT och bup. Det var tråkigt. När jag kom hem från det somna jag och sen ringde jag bror och vi diskutera eller nått i tel, om jag kommer ihåg rätt.
Under dagen igår åt jag två päron, två bananer, choklad och 2 riskakor. Idag ska jag lyckas bättre. Åt lite choklad direkt när jag vakna så det blir straff idag igen, får bara äta tre frukter idag och massor,massor av vatten.


En bild på Hello Kitty som jag köpte på uppcon.



Mina vargar. Inte allt dock.


Lite pokémon figurer. Har fler!



Vet inte varför jag laddar upp de här bilderna men jag fick lust. Ska ladda upp bilder på vårat hus SEN, kanske imorgon.
Ska fixa mig nu.
HEJDÅ

Älskling?

Är med älskling just nu. Han duschar. Som vanligt. Jag har en konstig känsla i hela kroppen. Det känns inte bra. Jag vill inte till skolan, jag hatar skolan. Jag behöver inte skolan. Men jag ska dit. Jag SKA. Jag ska bevisa för mig själv hur stark jag verkligen är. Hur mycket jag kan orka. 
Jag saknar Lisa så otroligt mycket. Jag är tacksam över den tiden vi hade. Du fanns dom där värsta åren i mitt liv. Men dom åren är bakom mig. Jag måste gå vidare. Jag måste lämna allt bakom mig, precis allt. Förutom dig Lisa. jag vill inte lämna dig. 
En bild på Lisa från 2007.


Jag hoppas dom hör av sig angående Elsa. Jag vill ha en hund. Jag älskar hundar. Men jag är så rädd att allt ska bli fel. Att Elsa inte ska trivas hos mig om jag nu får henne. Men Det kommer att bli bra. 
Det svider, men jag vill inte säga vart. Bara mina närmaste vet vart! För jag brukar klaga på det hela tiden. Hoppas det går över innan skolan. Det svider som FAN.
Jag måste ladda min mobil. 

Den här låten gör mig glad
http://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc

Dance Of Terror

A mystical sense of reality. Jag vet inte. Ska ringa älskling och störa honom snart, ska smsa ängel och störa henne snart. Jag saknar mycket, jag saknar den underbara helgen med ängel. jag saknar bror. Jag saknar Lisa. Jag saknar min framtida hund. Mitt liv lever på er.
Det finns mycket som måste fixas. Jag måste duscha, jag måste fixa betygen för att kunna leva, måste fixa frukt, måste städa rummet, måste bädda rent i sängen, möblera om lite, packa upp flyttlådor som skulle ha gjorts för flera veckor sen, ut och gå, börja på min diet (hejdå 10kg, hej smalare jag), Jag måste fixa mitt liv.
Jag ska sluta med två mediciner, det ska bli bra. Då kommer allt bli lättare.
Jag ska börja på en ny novell, vet inte riktigt vad den ska handla om. Men jag kommer nog på nått. Jag ska börja rita igen, kommer uppdatera med bilder sen som jag gjort.
jag är trött. Jag ska laga livet, jag ska träffa Lisa, jag ska låta mina vingar växa ut.



Nu ska jag börja med att ringa älskling.


konfirmation

Ja, då var det över, jag var på änglaväns konfirmation. Riktigt tråkigt må jag säga men jag tog några fina kort på henne. Men jag fick inte fota under konfirmation eller under själv föreställningen. Vilket var tråkigt. jag fick sitta i samma bänka som änglaväns pappa, mamma och farbrödrar (brödrost). det var läskigt men jag klara av det. Det är huvudsaken.

Ängel är nummer två i ledet. Jag tog fotot innan jag fick reda på att jag inte fick fota.




Åååwh, efter föreställningen.


SÅ VACKER! <3


Ängel efter hon har tvättat sig.


Jag lockade min hårförlängning. Blev bra ganska bra.



Jag har en bubbla i örat och söker svar överallt på vad det kan vara. Men får inget svar. Så jag kan inte återgå till sängen. Det är synd om mig.


GODNATT

(jag är pedofil, jag är två år äldre än ängel. Bara så ni vet. Jag saknar bror min lilla älskling.)


Panik

Paniken springer in i mig, jag faller ner på marken och skriker. Jag har panik, jag ska åka ensam med änglaväns föräldrar i en bil, jag ska sitta i en kyrka utan änglavän vid mig. Jag kommer gå under. Någon som vill ha min panik och ångest? Den är gratis. Jag vill inte det här. Just nu lånar jag änglaväns laptop, sitter ensam i hennes rum och väntar på att gå under. JAG VILL INTE. Älskling jag behöver dig!

Nu ska jag åka.

Hemma hos änglavän!

Det här blir ett kort inlägg. Är med änglavän, vill inte dissa henne. Så jag går igenom snabbt vad vi har gjort. Jag kom hem till henne, jag somna typ direkt (hade inte sovit nått), efter jag vaknat så köpte vi choklad, vi kom hem, jag somna igen och änglavän somna också, vi åkte till affären, när vi kom hem somna vi igen, sen åt vi mat, sen fota vi, hamna vi i sängen igen och låg och prata och titta på film tills vi somna.
Tänker ladda upp lite bilder. Soooo here we gooooo...



En bild på mig innan pappa och jag åkte. Hade på mig min favorit kjol som är köpt på c.u.m.  ÄLSKAR DEN <3 Klippte också hål på mina strumpbyxor och hade ett par gröna nätisar under. Blev riktigt snyggt. :)


Jag som somna i änglaväns säng.


Nu börjar modell bilderna. Först blir den en på mig. Jag ser drogad ut. I know you like it!


En mycket, och jag menar mycket vacker bild på änglavän.


En till vacker bild på ängel!



En bild på mig där jag ser ut som ett troll.


En bild på ängel där hon kramar en stålpe, hon kunde ha kramat mig istället. T___T




Inga mer bilder, resten blev inte så bra. Det kunde ha blivit mer om vi hade fått med mig stativet. Men min pojkvän sov så han släppte inte in mig i hans hus så jag kunde inte hämta stativet.
Aja ska på konfafest snart eller om några timmar. Kommer bli läskigt, jag är tydligen änglaväns halvsyster! HAH! Aja nu ska jag sluta att dissa henne.
HA DET BÄST ni som läste blogginlägget<3

22:02

Hej igen, älsklingen min tyckte att jag skulle göra ett till inlägg men jag tycker inte att man ska göra två stycken på en dag. Men det är vad jag tycker.
I alla fall, jag fick ut min älskling på stan efter en viss tid tjatande. Köpte ett rosa pärlhalsband på åhléns och hello kitty skosnören från HM.
Imorgon blir det att åka till änglavän Denise. Som jag skrev förut idag. Ska åka dit tidigt, bäst för dig att du är vaken. Jag ska ta med lite kläder och min kamera och stativ, eventuellt massa smink. Så ska vi vara modeller. Kommer bli jätteroligt! LÄNGTAR SOM FAN! men kommer samtidigt att sakna älskling som fan. Kommer ju vara där till på måndag. Jag ska på hennes konfirmation(stavning), det ska bli roligt att sitta i en kyrka... Nejdå jag klarar det.


Bild på sakerna jag köpte. Hello kitty skosnörerna kosta 29.50 och pärlhalsbandet 49 kr.



Ska nog ta min sömn medicin snart så jag kan sova och vara pigg tills imorgon. En imovane och två melatonin.


Torsdag

Uhm, jag vill ut. Det skulle vara skönt. Men en viss person vid namn Viktor bror älskling B.N vill inte det. "Det är för varmt". Det skulle vara så skönt att vandra runt på stan. Kanske köpa lite saker. Det var länge sen jag köpte något med hello kitty att göra. Skulle behöva göra det. Men jag kanske får ut honom på stan senare när det är svalare ute. 
Idag kom jag nästan iväg till skolan men det blev tjafs med älskling och mig (vill inte säga om vad) så vi komma aldrig iväg. Imorgon blir det ingen skola för jag ska iväg till tierp, till min lilla änglavän Denise. Saknar henne så otroligt mycket. Känns som att det var evigheter sen jag träffa henne men det var ju bara en vecka sen. Men snart blir vi hela igen! Jag undrar vad vi ska hitta på, vi ska nog kanske ta lite modell bilder. Jag har tagit många sånna dom senaste veckorna. Men jag känner mig så fin på kort. Mitt hår får en fin färg. Apropå fin färg, jag skulle behöva bleka mitt hår (bara den blonda sidan).Så den blir vitare, som min blonda hårförläning. Men mitt hår skulle inte palla det så jag får vänta några veckor. Ska väl göra det till sommarlovet. 
Jag längtar till sommarlovet. Då kanske vi får Elsa. Men dom hör ju aldrig av sig, dom som har hand om henne. Dom skulle komma hem till oss och titta på vårat hus och se hur det ser ut och bedöma om det skulle passa Elsa att bo hos oss. Hoppas att det går bra. Jag vill verkligen ha en hund som jag kan ta hand om. Bevisa att jag kan ta hand om något. Då får jag en anledning att städa mitt rum. Mitt rum är ett ända stort kaos. Måste byta lakan och ta bort kläder från golvet men det ska jag fixa nästa vecka. 
Imorgon börjar min nya diet. Ska leva på frukt i en vecka, sen den andra veckan blir det frukt och yoghurt, sen blir det frukt igen. Det kommer gå snabbt att gå ner i vikt tror jag om jag kör på den dieten. Fast jag måste röra mig mycket. Ska väl börja gå kvällspromenader i skogen. Det är så mysigt. Det skulle också vara mysigt med morgonpromenader och lyssna på alla vackra fågel kvitter. 
Oj nu blev det mycket text. Men en sak till, jag kom aldrig iväg till skolan igår. 

En ganska gammal bild som jag rita för ett tag sen. Vill bara visa den för er bara för att jag är ganska nöjd med den.


Sovande

Det var ett tag sen jag skrev... Ska nog börja blogga igen. Det skulle vara nice. Få skriva av sig och lite så. 
Vet ni varför jag skriver blogg? NEJ de vet ni inte. Det är för att jag ska komma ihåg mitt liv. Inte för att få läsare. Men det skulle ju alltid vara kul att ha folk som läser min blogg. Någon som kan hjälpa mig att göra en ny design på bloggen? Skulle vara tacksam om nån skulle vilja det.

Det hände en riktigt tragisk sak den 2 mars 2010, min underbara lilla katt Lisa gick bort. Jag saknar henne så jävla mycket. Hon var en stor del av mitt liv. Gråter fortfarande bara jag tänker på henne. Hon är den 4:de kvinnan i mitt liv som går förlorad, lämnar mig. 
Hon blev hela 26 år gammal. Riktig tant. tjurig och bortskämd var hon också. Hennes liv gick ut på mat och kela. Hon älska alla. Till och med Tobias och Carolina. Hon dömde inte någon. Det var skönt. När jag mådde dåligt kunde jag ta med henne in i rummet och kela med henne. Hon stanna kvar. Hon var så förstående och vis. 
Tack Lisa för dom 9 (Inte exakt nio år men jag skriver det) åren med dig. TACK.

En bild på Lisa och mig. Den sista bilden på henne som togs. Alltså 2010.


Lisa igen, fast det här kanske är... 2006-7?


En bild på henne från 2009. 



Älskling ligger och sover just nu. Det kan inte jag. Fick inte ta min sömn medicin, "Det blev för sent". Men herre gud. Jag har tagit den vid klockan 8. Men nej, nej det spela ingen roll. Så jag fick ligga uppe jätte länge medan han sov. Men jag somna tillslut. intressant? SÅKLART. 
Idag ska jag till skolan och fixa mitt bild betyg och kanske till och med svenska. Jag skulle bli stolt över mig själv om jag lyckades. Men jag går bara till skolan om älskling gör det. Vågar inte gå själv. Låter kanske töntigt men jag är livrädd för skolmiljöer. Men jag står i alla fall för det. Jag hoppas jag klarar det. 
Efter skolan ska jag hem. Ska träffa SPBT. Inte nice. Vill inte men det är ett måste. Enligt pappa och Katrin. 
Efter det ska jag inte göra så mycket. Men ska nog bara vara. Det är skönt. 
MEN JA, nu ska jag rulla iväg och väcka älskling (06:10) MOHAHAHAH!....

RSS 2.0