NY BLOGG

HAR GJORT EN NY BLOGG NU http://keksi.blogg.se/

wow












balett?

Så bra gick det med min nya början. Somna runt 16.00 tiden igår kansk. Hoppa över skolan. Mår nästan konstant dåligt. Känner mig helt död Ska ringa balettläraren nu. Ska först bestämma hur jag ska göra med baletten. Men jag tror jag vet, har funderat mycket.
Har så mycketångest för allt. kan inte ta några skämt. Börja nästan gråta när älskling skoja. Känner mig så aggresiv men jag har inte pms eller nått.
Tror jag glömde ta medicinen igår också.

Ska ringa balettläraren nu. Vi får se hur det slutar.

nu

Tänker börja skriva mer på min blogg. Mer saker som jag vill skriva om.  Ska bli bättre bloggare!

Ska ringa balettläraren runt klockan 10.00. Nu ska jag ta tag i det igen. ska också hålla mig till det. Jag ska lära  mig att sova igen. Jag ska ta mig till skolan och gå på de svenska lektioner jag kämpat efter att få. Ska jobba ihop till mitt G. Ska läsa bild och matte. Ska få godkänt i åtta ämnen, jag vill komma in till de programmet jag sökt. Nu ska jag ta tag i saker. jag vill börja skriva och rita.

Vill skriva en bok. Börjar att planera på en. Den kommer handla om mycket. Kommer inte bli en självbiograf i alla fall. Jag vill slutföra boken.

Jag ska hålla mig uppe hela dagen och lägga mig en rimlig tid. Det här kommer bli bra. Ska nog också göra en ny blogg. En blogg som kommer handla om mitt nya liv. Ett liv som bli bra, ett liv som kommer sluta bra. Vill bara slänga bort allt bakom mig. Eller slänga bort de dåliga och ta med mig de bra.

Det känns som att jag nu har accepterat att Lisa är död, att jag nu förstår att det var bäst. Hon mådde inte bra. Jag kan släppa henne nu. Låta henne vila i frid.
Tack Lisa.


jag ska göra det jag vill med mitt liv.

SUCCESS WON’T JUST COME TO YOU, IT HAS TO BE MET AT LEAST HALFWAY.

Dórá

Håller på att lvla min druid nu när min paladin är på lvl 85. Sen när druiden är på lvl 60-70 så ska den bli en night elf. Är ett Troll och har vartt en Tauren. Ska också skaffa titeln explorer.

Har fått min albino drake nu, eller fick den för ett bra tag sen men jag känner mig bra. Jag vill ha en proto drake men vet inte hur jag ska skaffa en. Alla sätt är så jobbiga.

Min Druid är sexig


Hi

I just want to say thank you Eduard Korhonen, Your comments makes me happy. I don't know you so well but you're awesome.

dagar

Ska träffa läkare den 20 mars tror jag det var. Kommer inte orka vänta så länge. Vet inte vad jag ska göra, vill bara släppa allt.
Ska ta fontex en vecka till sen är den historia för mig. fan vad skönt.

paranoid

Känner som att folk vill veta allt om mig, vill veta vad jag gör, är och allt. Vet inte varför.

Är hos Mor nu. Hon är en bra Mor och jag har en mormor och morfar.

anger is anger
anger makes you scream
anger makes you hate
anger takes control
anger want let go
anger wants you to hurt
anger wants you to sufer
anger makes you mad
anger makes you cry
anger turns people against you
anger is anger

Fölåt alltid dina fiender, inget annat retar dem så mycket.








Senare

haha måste träna. Hatar min kropp så jävla mycket vill bara dö. Har nästan gett upp på baletten. Känner mig så hemsk men ska ringa balettläraren sen. Måste vrkligen fortsätta, vill inte sluta med något jag verkligen älsklar. Har fått allvarligt socker och onyttig mat återfall och gått upp 1 kg. Har fått sura uppstötningar också. Hatar allt som har med kroppen och göra. Börjar fundera på laserfettsugning igen. Ska suga bort bilringarna och massa. Jag vill utomlands men vill då ha en kropp jag trivs i. Jag blir så arg.

Kom hem från älskling igår runt 01.00 på natten. Sakna hemmet så mycket. Jag kanske borde sluta söka efter ett eget boende? I alla fall när jag kom hem blev Nellie så jävla glad. Hon svängde runt på svansen och hade sitt ben i munnen och yla ochskrek så hon väckte nästan Adrian.  Underbar hund, hon få mig att känna mig hemma. Har filmat när jag kommer hem efter jag vart borta ett tag hon gjorde sitt roliga ljud, måste ladda upp videon.

Jag har satt tejp på min snea tå och hoppas på att den ska bli rak men det kommer den inte men jag vill försöka.

Håller på att trappa ut på min fontex, tar bara en halv tablett nu. Känner mig mer levande. Sen ska lamotriginen bort troligen. Kan vara en av medicinerna som jag tagit länge som stör mitt mående. Ska höra med läkaren om jag kan få concerta eller ritalin utskrivet. När jag tog concerta (tog det av Katrins barn) då blev jag mycket piggare, samma sak med ritalin.

Saft








Hemligt

Att hemligheter som man håller för sig själv kan sluka en så totalt. Har just nu kommit in i en helt total manisk period. Mycket farligt för mina pengar. Jag har också så lätt att manipulera mig till att få pengar så det är inte bara farligt för mig. Jag har blivit medveten om det nu så det är lättare att stoppa mig själv. jag har gjort av med över 1300 kr på minder än en månad bara på impuls köp. Känner mig så okontrolerbar.
har tappat baletten helt. Har infen kontakt med min balett lärare. Har inte haft en lektion på ett bra tag och nu är jag rädd för att ringa henne. Mår så dåligt över att jag tappa det. Tappar fan allt.

Den 2 mars var det ett år sen Lisa avlivades. Tanken på det gör så ont. Saknar henne så jävla mycket. Vill bara känna hennes mjuka lena päls. Hennes illaluktande andedräckt och hennes skrikande efter mat. Hon var en underbar katt.

Min oro över min vikt blev inte bättre under de senaste dagarna, har smällt i mig energi drycker  och mer onyttigt än vanligt. Det finns ingen våg hemma hos älskling så kan inte väga mig. Känner mig så äcklig.

RSS 2.0