JAG HAR HUND





NELLYNELLYNELLYNELLYNELLYNELLYNELLYNELLY

trötthet

Shit vad jag är trött,är nog pågrund av vädret. Skulle följt med älskling och far ut och äta men jag orka inte. Vädret var så fel. Gud vad jag hatar mig själv... Känner mig som en dålig flickvän.
Min mage har inte regagerat på alli än. Men det kommer nog snart. Jag kommer dö.
Vi ska hämta hunden idag och Carolina och Tobias är INTE hemma, gud så skönt. Dom kan försvinna ut ur mitt liv. Jag ska betala 3000 kr för hunden och Katrin och pappa resten.
Jag ska köpa en ny kamera på måndag. Blir nog en pentax k.7 eller vad den nu heter. Allväder skydd och allt.
HELLO KITTY FTW!
Hejdå!

Inköp

Jag har vart på stan hela dagen med Katrin, ganska kul tills Tobias kom. Jag skämdes som fan. Han är så äcklig. USH. Men jag gjorde en hel del inköp...

Ett hello kitty linne som gick på runt 150 kr på HM (hade en sån tur att katrin betala), Ett par gråa hot-pants vet inte hur mycket dom kosta, bikini från intersport som jag blev kär i bara för att det är ett hjärta på bröstet och överdelen kosta 200kr och underdelen 250 och jag betala allt själv, och sen en prickig klänning vet inte hur ,mycket den kosta men jag betala den själ.


en bättre bild på bikinin.


JAG SKA FÅ HUND PÅ LÖRDAG!

Vardag

Åååwh jag mår bra eller ganska men jag sov i åtta timmar som jag ville men inte i sträck. Jag vakna vid 00.00 tiden. Men annars så sov jag till klockan 5. Otroligt att jag sov så bra men det är tack vare att jag rör på mig, äter mycket mindre socker och tar sömnpiller.
det går bra för mig just nu, den ända jag ska göra som är speciellt är att gå till apoteket, handla till min diet, kanske ut och gå med Maria och hennes vovve och sen var det något mer. Men det kommer jag på senare. Men apoteket är viktigast, ska ringa pappa och be om pengar... jag behöver 349 kr och hjälp av katrin när jag besöker apoteket. Aja, nu ska jag ta itu med in vardag.
HEJDÅ Å RULLA PÅ!

Saknad

Nu gör jag ett till inlägg. Men jag har tråkigt och är sötsugen men jag har satt ett stopp på mitt socker ätande. NU ska jag inte, nu bryter jag mina vanor. Jag är fan nästan överviktigt, nu ska vi ta reda på min BMI...24,5! HAH och överviktig är 25 så hejdå typ många kilo! :) Förut låg min BMI på 18,2 till och med mindre ett tag 16,5. Jag ska ner dit igen. Så älskling stoppa mig från att äta sötsaker och mycket fett. Men dom tre dagarna frammåt så ska jag leva på vatten. Har tränat och bara druckit vatten idag. 4 kg på 3 dagar. Jag vet en som har lyckats med det och då kan jag också det. Ska inte vara med någon,vill inte visa mig utomhus.

Jag saknar Storasyster. Hon är så underbar.



Nu ska jag göra en egen diet och träning pass.

I tre dagar ska du leva på vatten, sen börjar din diet. Dom tre dagarna behöver jag inte träna men det skulle vara bra om jag orka.

Dag 1,2,3 osv..
Frukost: En persika, aprikos, kiwi eller tranbär.
Lunch: Vattenmelons klyfta eller rågbröd (utan pålägg)
kvällsmat: Havregrynsgröt+minimjölk (mycet kanel)
Tar vitamin tabletter så vitaminer får jag i mig. Ska börja med järn tillskott tablätter också igen.
Gå cirka 16000 steg per dag.
Träna aerolates.
Viktigaste av allt, mer än 7 timmars sömn.
20 upp och ner för trappan.
Desto högre puls desto bättre fettförbränning. Jag skiter i musklerna, fett ska bort. :)
Så kommer min diet se ut framöver. Lär vara lättare att följa än fruktdieten. För nu har jag planerat.

HOPPAS DET FUNKAR
Ska nog också köpa hem en såndär afrikansk dans lära dvd. :)



rita, rita och rita!

Jag har ritat hela morgonen och det går dåligt. Jag kan verkligen inte rita längre. Jag gör inga framsteg. det är tråkigt. Jag vill ha en kamera. Jag ska få hund.
Puss hejdå

Somamrlovet

SOMMARLOVET

HUND PÅ LÖRDAG 
KANSKE ÄNGEL PÅ MÅNDAG
TRÄFFA AMANDA PÅ SOMMARLOVET
UT OCH GÅ MED NELLY
KANSKE KRYSSNING MED BROR+FAMILJ
KÖPA MASSOR MED HELLO KITTY SAKER
TRÄFFA ÄNGEL EN MASSA
LÄRA MIG ATT GILLA BLOD-BAD
PICKNICK MED ÄNGEL 
PICKNICK MED BROR
PICKNICK MED NELLY
PICKNICK MED BROR OCH NELLY
PICKNICK MED ÄNGEL OCH NELLY
PICKNICK MED BROR,ÄNGEL OCH NELLY
FIXA MER HUND SAKER ÅT NELLY
TÄLTA MED KOMPISAR
TÄLTA MED NELLY
TÄLTA MED ÄNGEL
LÅTA NELLY TRÄFFA ÄNGELS HUNDAR
GÅ NER 31 kg
FRUKTDIET
SOLA OCH BADA
Men viktigaste av alt, LEVA LIVET 

Det är väl det som kommer hända under mitt sommarlov. Kanske mer eller mindre. Jag ska njuta av livet och inte låta det här lovet bli som förra jag ska leva. Visa livet vad jag går för.

Lilla bror akta dig, akta dig annars spyr jag på dig. :)





Jag är klumpig och glömsk men älskar livet just nu!



Livet går bra just nu, jag älsar det. Det rullar åt rätthåll. Nästan inget kan dra med mig, men det är nog bäst att jag håller mig borta från vissa tankar.
VILL NI VETA VAD JAG HAR GJORT? klart ni vill...Jag...jaaag...Glömde min kamera på en parkbänk i uppsala. Så den är nu borta och tillhör någonn annan människa. Hoppas den känner ångest över att den inte lämna in den till polisen eller nått. Det skulle jag göra. Men om ni hittar någon canon 1000D systemkamera med trasig minneskort luck så tillhör den troligen mig. Men R.I.P system kameran Orvar. Men ska troligen köpa ny om två veckor. Ska ta från mitt sparkonto.
Vi kör tummen upp åt det här. Jag är glad, lycklig. Allt är bäst. Men det blev sug när Carolina, tjockisen, demonen tappa HENNE i golvet. JAG ska FÅ en HUND. Minminminmin och lite älsklings. Vi ska troligen skriva den på mitt namn. Så det är bra. Jag mår bra av det men Carolina tappa den i golvet. Gud vad arg jag blev på henne. NU har jag tappat precis all tillit till henne. Hon ska aldrig få vara nära Nelly ensam. Ush, jag hatar henne. Kommer inte förlåta henne. Men nu ska jag inte släsa krafter på att vara arg och hata henne. Jag ska sikta in mig i det bra, i Nelly, mitt liv. Åååwh. Äntligen händer det. Vi kommer att hämta henne nästa vecka på lördag eller söndag. Jag ska fota vad jag har köpt till henne och visa er det så fort jag får tag på en kamera. Men en sak är säkert, hon gillar rosa, eller jag tycker att hon passar bra i rosa.
Min mobil har slut på batteri. Därför har jag inte svarat på sms och jag har inte haft tid med msn. Jag lever, miptt liv är ljust.

<333



Jag vill ha sibylla...

Bild = IG

Jaha, då får man IG i bild. Baraför att jag inte hitta uppgiften om konstihistoria. Jag dör, inte bra. Glömde ställa laram så jag sov till kanske, elva? 
Min oerhört fina bild. Som jag nu är missnöjd med. Den vita vargen ser ut som något konstigt och flickans näsa och mun kan dö.


Ska till ängel idag, ska åka buss till uppsala och hennes mamma hämtar mig vid centralen(heter det så?). Vi måste prata om massor, lämna mig aldrig ok? Älskar dig.
Älskling, glöm inte att vi ska vara i helgen.
Hunden ska få sova nere hon mig, vad mysigt. Slipper känna mig ensam. Jag längtar tills vi har köpt hund, är fett pepp på det. LÄNGTAR. Hund är allt för mig just nu.
Men jag saknar fortfarande Lisa.
Nu ska jag packa och fixa mig så jag har inte tid att skriva, hejdå!

En bra sak, en sak.

Lever för två saker. Jag hatar människor, änglar. Djur går bra, hund här kommer jag.

Lisa och hund, älskar er.



Lisa



Nu ligger man långt ner igen.

RSS 2.0