Without forgveness, there's no future



Jag ska skriva mer sen

Kärlek


Vissa saker går inte att förklara med ord.

Vit


E.A.T





USH, finns inget att äta hemma...

She never slows down

Typ ska gå och träna snart på gym, var ett tag sen nu. Vill bara träna och glömma bort allt runt mig. Så jävla skönt. Kom aldrig iväg till baletten i förrgår. Känner mig så misslyckad för det. Våga inte ens och ringa och berätta själv men som tur va så ställde Katrin upp och ringde.

Maria, när ska vi börja träna igen?

Min bmi ligger på 22,7 nästan 22. Känner mig fortfarande lika tjock som innan jag börja "banta".  Orkar verkligen inte med min kropp, den vill inte som jag vill. Hatar den. Men jag jobbar med att börja gilla den igen.

Har tagit ut hårförlängningen nu, skönt som fan att ha tillbaka mitt gammla hår.

Kycklingsallad

Jag: Hej jag skulle vilja beställa en kycklingsallad utan lök och tomat, rodeisland dressing + extra bröd och en kebab pizza special. Vi vill ha hem kört.
Pizza gubbe: Mmhm, vart bor du?
Jag: Kr***** '*** '***
Pizza gubbe: Ok vi kommer.

Älskling: Du glömde säga att vi bor i ett trapphus! Du måste ringa tillbaka och säga det.
Jag: Okej... .__.""
*riner pizza gubbe*
Jag: glömde säga att vi bor i ett...
Pizza gubbe: Jo jag vet en trappa upp. Vi kommer.
Jag: Ok hejdå
Pizza gubbe: hejdå

Jag: Vi är fan stammkunder! Dom vet att det är vi som beställer, behövde inte säga vart vi bor knappt och vad vi vill ha!
Älskling HAHHSHSHSHSHSHHSHHAHAHAHAHAHHA!

Wow






T.h.i.n












Psykopati

"Mänskliga rovdjur som använder charm, manipulation, provokation och våld för att kontrollera andra och tillfredsställa sina egna själviska behov. Med en brist på samvete och medkänsla för andra, tar de kallblodigt vad de vill ha och gör som de själva vill, och bryter mot sociala normer och förväntningar utan den minsta skymt av skuld- eller ångerkänslor"

videoblogg


Paxi

grab her, fuck her, lick her, taste her, send her on

grab her, fuck her, rub her, bang her, take her, throw her, undress her

grab her, fuck her, rock her, push her, suck her, send her on

grab her, thrust her, pop her, rub her, pimp her, throw her out


.




Dreaming of the day when I could wipe away the tears

Har så ont i hela kroppen. Är magsjuk och hoppas på att tappa nått kg. Men jag tror jag är frisk. Har inte spytt på flera timmar. Ska inte till skolan imorgon. Blir ingen balett heller efter som att jag ringde och sa att jag var sjuk. Hatar mig själv så mycket. Vill bara dö. Finns inget att leva för. Jo, kanske baletten. Det finns mycket gör för de runt mig men det är ingen jag lever för.
Onsdag ska jag träffa läkare och prata mnedicin och mitt mående.
Torsdag ska jag träffa min soc tant i familjenshus och vi ska prata om LSS lägenhet och sen efter det mötet ska jag ha möte på familjenshus med familjen, soc och teamet och bup tror jag.
Orkar inte med alla möten. Ska säkert träffa kurator imorgonm också men det orkar jag inte.

Jag drar mig närmare och närmare, vill inte falla ner i deras våld.


extensions

Limma i extensions med Rebecca. Hon var skit duktig. Måste köpamer limm för att de lim jag har var nog lite gammalt. Vill ha i det ett tag så jag tänkte limma i löshåret när det håller på att låssna. Det är så skönt att bara behöva kliva upp på morgonen. Behöver nästan inte alls tänka på håret. Först fick jag ångest men nu gillar jag det. Imorgon ska jag på födelsedags fest, ska bli kul att få träffa gammla kompisar. Tänkte ta med Nellie men hon löper så det kanske inte är så bra, vill inte att hon ska mensa ner hela Hannas hus.

Så ser mitt hår ut just nu, Flyter in riktigt bra.


circadin och melatonin

Jag blir så irriterad på dom som blandar ihop dessa mediciner, till och med läkare gör det. Dom är olika. Melatonin är snabbverkande men är inte i kroppen så länge medan. Så den är för dom som mest har insomings svårigheter. Medan circadin är för dom som har svårt att sova under hela natten. Den tar cirka två till tre timmar innan man blir trött om man nu blir det av den och den håller i längre. Circadin har också större risk för biverkningar för den innehåller mer kemikalier som ska göra så att den inte går ut i kroppen på en gång och håller i längre. Men båda innehåller melatonin, det är ju en hormon. Men melatonin och cirkadin är helt olika mediciner men innehåller NÄSTAN samma ämnen.

När jag vart inlagd på bup när jag har tagit menatolin har dom velat att jag tar den read vid klockan sju men då blir jag ju trött en halvtimme efter och sen går den ur kroppen väldigt snabbt så innan jag går och lägger mig har den slutat att värka. Så jag var tvungen att övertala dom. Men den värkar inte så bra på mig och cirkadin gav mig bara migrän undernatten och dagen.

Just nu har jag ingen speciell sömnmedicin som läkaren har skrivit ut. Jag kan välja mellan att ta steosolid, stilnoct, imovan och melatonin. Men jag har vant mig ganska hårt vid stesolid, imovane och stilnoct så jag tar bara melatonin så min natt blir så hackig.


I am just another imprisoned soul

Jag har tankar om att jag måste kontrollera mina tankar. Att tvinga dom att stanna kvar. Jag måste hålla mig kvar i verkligheten.

Träna, balett, skola.

Får ångest över varje ord jag skriver, stänger ut alla. Säger inte allt. Vill säga så mycket men kan inte. Speciellt till ängel, vill säga så mycket men vill och kan inte. Så svårt. Hatar när livet tar en vändning som denna inom mig. Jag känner mig helt låst. Det märkligaär att alla säger att jag verkar må bättre medans jag själv känner mig sämre. Svårare att stå. Jag tvingar mig själv med all makt jag har att inte falla.
Fy fan vad verkligheten kan vara äcklig. Vill hellre leva kvar i min, den bra sidan av min verklighet.

the dolphin story of a dreamer


-

Kommer inte vara på internet ett tag, vet inte hur länge.


RSS 2.0