Västerås med Johan


Lite saker jag köpte den här veckan. Blev mycket pengar som försvann... Aja spelar ingen roll det var värt det, I alla fall tiaran som jag köpte. Älskar den. Alla saker förutom min nya kameraväska och solglasögonen är köpta i Västerås. (Kameraväskan är den som är randig och har hello kitty på sig). Kameraväskan är köpt i enköpings HM och solglasögonen är köpta i Lindex i enköping. Dom andra sakerna är köpta i västerås som jag skrev. Hello kitty ryggsäcken är köpt i väskan och dom andra sakerna i HM. Johan var med mig till västerås och där träffa vi Anna och Tess. Mysigt var det. Älskar er! Tess köpte en likadan hello kitty tröja (den vita) Som mig. Nu är vi SUPER MAN! Yeah.
Jag är utskriven från bup akuten så nu är jag hemma. Fan vad skönt. Äntligen känner man sig fri. had nästan glömt bort hur det kändes.
Lisa ska avlivas. Hatar det. Vill verkligen inte det. Hon som har varit med så länge. Min lilla ögonsten! Åååwh, blir ledsen så fort jag tänker på det. tårar nästan rinner från ögat. Hoppas vi skaffar en till katt i familjen. Men den kommer aldrig att ersätta Lisa. Lisa är verkligen en underbar katt som är världens mysigaste. Varför han ska avlivas, är för att hon har gått ner så mycket i vikt och nu börjar det tära på hennes muskler.
Nej nu orkar jag inte skriva mer. Ush blev så deprimerad.
<3

Tjo




Det var ett tag sedan jag skrev. Men jag har ju varit inlagd. Är fortfarande inte utskriven och kommer nog inte bli det. Bråka med läkare och pappa på ett samtal. Fett jobbigt. Men livet är som det är. Jag hoppas få permission över lovet. Vill ju vara hemma, träna på gym, vara med kompisar och vänner och massor med mer.
Lisa mår inte bra. Min katt. Hon spyr och vinglar mer och mer. Efter som att hon spyr mycket så svälter hon sig. Vi ska ta henne till en djurskötare och se vad den säger. Hoppas vi slipper avliva henne. Vet inte vad jag skulle göra då. Hona är ju familjen lilla ögonsten. Så söt och vacker är hon. Hon har ju funnits med så länge och hon har till och med räddat mitt liv. Tänk att djur kan betyda så mycket.
Det går inte så bra med min berättelse, Sitter fast. Vet inte vad jag ska skriva. Men jag kommer nog på något snart. Ska göra en pocket bok av den sen när den är klar. Hoppas att någon vill köpa den. Men det tror jag inte men det skulle vara kul om någon gjorde det. Men det är ju en dröm bara. Men drömmar kan gå i uppfyllelse.
Jag har inte så mycket mer att skriva idag men jag vill att alla ska ha det bäst. Och leva på och kämpa ni som har det svårt.
<3



Utkast: Feb. 13, 2010

Idag har jag bara softat. Var lite med änglakatt idag. Hon är så vacker. Älskar dig. Vi tittade på film, 28 weeks later. Den är riktigt obehaglig tycker jag. Men jag tycker många skräckfilmer är obehagliga. Men inte direkt läskiga. Bara när man ser dom ensam.
Jag har ätit choklad för första gången på hela veckan. Jag känner mig jättestolt över mig själv. Jävligt gott.
en lite äldre bild jag rita på två vargar.

Jag har ritat lite idag men bilder kommer imorgon. det går bra för mig att rita. Jag gör framsteg. Lite mer och mer för varje bild men ibland går det bakåt. Men det gör inget. Jag älskar fortfarande att rita. Jag har många förebilder men kan inte deras namn men så fort jag vet måste jag skriva ner dom på min blogg.
jag har en berättelse som jag håller på att skriva på och jag hoppas att jag lyckas slutföra den. Jag brukar ha svårt att avsluta saker. Många som har läst den tycker att jag bore göra en bok av den. Funderar på att skicka in den till en sån där bokförlag eller vad det heter. Men det gör jag sen när den är klar. Det kan ta ett tag.

Gud vad jag saknar min älskling. Jag vill att han ska vara hos mig. Hålla om mig, känna hans närhet. Det skulle vara underbart. Men vi ska träffas imorgon. Jag får stå ut. Jag får vänta. Jag hoppas jag lyckas somna inatt så jag kan få träffa honom så snabbt som möjligt. Det finns saker jag måste prata med honom om. Både positiva och negativa saker. Jag hoppas jag orkar vänta.

The night starts here

Oooh, jag vet inte vad jag ska göra. Har så jävla ont i magen. Vill inte ha det, vill njuta på min permission. Jag vill inte känna smärta. Jag orkar inte det just nu.
Jag ska nog inte göra så mycket mer idag än att titta på någon film, troligen någon skräckis. Dom blir extra bra när man är ensam. För då blir man ju rädd, i alla fall jag. Jag gillar skräckfilms rädsla.
Idag har jag varit på ica maxi med pappa och Katrin. Dom handla för 2100kr. Jag fattar inte hur vi har råd. Jag tror att det blev extra dyrt att ha med mig *host*. Men jag handla bara kostersättning och choklad. Mums. Jag har inte ätit godis på hela veckan, nu på lördag ska jag äta från min choklad. Längtar en massa. Klockan nio ska jag äta en kostersättning. Dom är jätte goda. Har massor med olika smaker.
Aja pallar inte skriva mer, skriver nog mer imorgon vad som kommer hända och vad som har hänt.

Hej igen




Är inte utskriven än men får komma hem på premission för att träffa min kurator på bup. Min läkare på sjukhuset är jätte bra. Men hin förstår mig inte riktigt men vem gör det? Inte många.
Ush, paniken rusar i kroppen och jag vet inte vad jag ska göra. Jag tycker inte dig, okej? Fattar du det. Jag tycker inte om dig just nu. Du kan gå och dö. Jag tycker inte det här är okej, nejnej inte alls. Jag vill inte prata med dig alls. Inte på flera dagar. Så keft och låt mig vara.
Jag har börjar spara ut mina naglar och det går bra, dom börjar äntligen bli långa. Fast dom är bäldig ojämna så jag måste fila dom jämna. Ska göra det sen när jag har tid..
Jag ska vara med min storasyster Henni. Hon är så mysig och udnerbar även fast vi bråkar för det mesta. Men det gör inget för syskonkärlek är underbart. I alla fall våran. Jag kommer alltid hålla din hand Henni, glöm aldrig bort mig.
Jag saknar dig jätte mycket Angelica. Vi borde träffas snart.
Jag ska nog bleka mitt hår lite snart. Så det blir lite andra färger i det. Jag tror att det skulle vara fett snyggt. Vad tycker ni?... Aja, ska göra det i alla fall. :)

Fathin




En bild jag rita för ett tag sedan. Det är min egna karaktär Fathin. Det mesta är gjort på paint som ni ser men bakgrunden är gjord på photoshop CS3. Kämpade riktigt hårt med den. Men nu kommer det bli lättare att rita efter som att jag har fått min tablet penna så då kommer det komma upp mycket bättre bilder om jag nu lyckas. Det gör jag säkert får vi hoppas på i alla fall.
Idag ska jag tillbaka till bup så vi får ju se när jag skriver nästa gång men det blir nog direkt när jag kommer hem. Jag hoppas att jag blir utskriven idag. Men det får vi se.
Jag har varit med bror min. Han sov över här. Vi hade massor med mys. Det måste vi göra om älskling. Det var så längesedan jag fick känna din kopp emot min. Jag älskar dig verkligen.
Jag har fått tillbka mitt visa kort så ny kan jag börja shopa på så hårt det går. Aja, jag har ju egentligen inte så mycket pengar... Kanske typ 380 kr. Men man kan köpa mycket av det i alla fall. Jag måste ju till stockholm och köpa plast piercingar tills jag ska göra MRT. Vill ju inte bli sönderbränd. Ska göra det den 18:de tror jag. Till er som är intresserade att veta.
Jag längtar verkligen tills jag ska få en långhårig collie av pappa. Han lovade mig en till sommaren. Jag ska bli den bästa hundägaren i världen. Hoppas jag på i alla fall. Eller jag ska bli en av de bästa. Jag tror att det finns många som är den bästa hundägaren i världen som delar första plats och jag vill bli en av dom. Jag tror att det skulle vara jätte bra för mig att få en hund och kunna ta hand om den. Lära mig att ta hand om andra. Få krav på mig som jag verkligen måste utföra. Det skulle vara jättemysit att få gå ut en lång vinter eller sommar promenad med hunden. Hunden ska heta Lupita. Vackert namn tycker jag. Jag kanske går ner i vikt så jag kan komma ner till MIN idial vikt som ligger på 45 kg. Jag längtar tills jag kommer ner dit.
Nu ska jag gå och rita och vila lite. Ha det bäst alla som läser min blogg. :)



Permission

Jag vill pierca min läpp igen och det ska jag göra och detkommer bli fint.


Jag är så jävla smart, jag fattar inget om den här bloggen. KAN DEN INTE VARA LITE LÄTTARE ATT FÖRSTÅ. Men nej,nej den ska vara så jävla komplicerad. Aja råka precis ta bort en av mina inlägg så jag får skriva ett nytt helt enkelt.
Jag är hemma på permission. Det är jätteskönt att få slippa BUP ett tag. Det är så tråkigt där, det ända jag gör där är att skriva och rita, ibland pratar jag med personalen men dom är så konstiga. Alla där är så annorlunda. Fast alla människor är annorlunda. alla skiljer sig åt. Jag ser mig själv som annorlunda. Jag vill inte vara normal som många andra vill vara. Det är många som inte vill sticka ut ur mängden. Jag dömer inte dom.
Jag har fått en ny sömn medicin som gör min som en zombie. Den heter typ Nozinan. Man kan gå upp i vikt av den. Så jag ska prata med läkare om det så jag kanske kan få en annan. Men jag har ju redan provar propavan, lergigan, atarax cirkadin och hela den vanliga bunten. Vet inte riktigt om jag stava rätt men vi säger att jag gjorde det.
Jag har tränat på gym idag. Jätte skönt må jag säga. Jag älskar det. Jag slipper alla bekymmer när jag är där. Jag blir lugn och peppad på att göra saker. Löpbandet är roligast, gick på det i 15 minuter. Sen gick jag igenom mitt lilla schema. Platt mage här kommer jag!
Imorgon ska jag inte göra något speciellt. Eller ska tillbaka till BUP men det räknas inte. Jag ska kanske passa på att rita något riktigt vackert.

RSS 2.0